sesli sohbet sesli sohbet - tripkolic tripkolic - bursa evden eve nakliyat bursa evden eve nakliyat - seo seo - sbs, ygs, lys, sinavlara hazirlik sbs, ygs, lys, sinavlara hazirlik - mp3 muzik dinle indir mp3 muzik dinle indir - full izle full izle - ilahi dinlemek istiyorum ilahi dinlemek istiyorum - edebiyat edebiyat - fener fener - haberler, haber oku haberler, haber oku - kilic gunu kilic gunu - gurbet chat gurbet chat - ankara ambar ankara ambar - İSPANYA’NIN HOCASI DEL BOSQUE: Türkler asker gibi
[IMG]http://www.superteklif.com/ST/img/kampanya-mayis-page2.jpg[/IMG]
Son mesaj - Görüntülenemiyor
Yaygaları görmek için üye olmalısınız.

Bu Konuyu Görüntüleyenler

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
İSPANYA’NIN HOCASI DEL BOSQUE: Türkler asker gibi
Konudaki Cevap Sayısı
0
Konuyu Açan Kişi
**AdMiN**
Görüntülenme Sayısı
119

Cevap Gönder  Konu Gönder 
İSPANYA’NIN HOCASI DEL BOSQUE: Türkler asker gibi
**AdMiN**
  www.harikayorumlar.com
  **FoRuM SaHiBi**

Üye Bilgileri
Üye No: 6
Yer: MaKSaTGeYiK
Grup: **FoRuM SaHiBi**
Durum: İzinli

Ruh Halim:
teşekkür 98
122 mesajda 169 kere teşekkür edildi
yeniii  İSPANYA’NIN HOCASI DEL BOSQUE: Türkler asker gibi

“Türklerin takım olarak sert bir karakteri var, kafa tutabiliyorlar”

GÜİZA BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

İspanya Milli Takımı’nın Teknik Direktörü Vicente Del Bosque, Veo7 tele-vizyon kanalına ilginç açıklamalar yaptı. “İspanyol futbolu moda ama Dünya Kupası için favoriyiz demek beni ürpertiyor” dedi. Türkiye’yi de değerlendiren tecrübeli hoca, “Türk futbolu ilerleme içinde. Futbolcular asker gibi milli formaya, halk da korkunç bir şekilde takımlarına bağlı. Takım olarak sert bir karakterleri var, rekabetçiler ve kafa tutabilen bir takım. İki maçta 4 puan bizim için iyi sonuç” dedi. Güiza’yı ona yardım olsun diye değil, futbol değerlerinden dolayı takıma çağırdığını anlatan Del Bosque, “Güiza bizim için çok etkili biri” dedi.

SİTE YAPTIRMAK İSTEYEN BANA ÖZEL MESAJ ATSIN LÜTFENSmile<br><br>http://www.harikayorumlar.com harikayorumlar.com
25-03-2009 15:19:51 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap Gönder  Konu Gönder 

Bu Konudaki Mesajlar
İSPANYA’NIN HOCASI DEL BOSQUE: Türkler asker gibi - **AdMiN** - 25-03-2009 15:19:51 PM

Yazdırılabilir Bir Versiyon Görüntüle
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Üye Ol | Konuyu Favorilerime Ekle

Forum Geçişi

MKPortal M1.1.1 ©2003-2006 mkportal.it
Bu safya 0.36204 saniyede 10 sorguyla oluşturuldu